Scroll down

Groepen

You are a unique group

Vind hier meer info over:

 • Bedrijven
 • Familie & Vrienden
 • Scholen

Teambuilding

Teambuilding is meer dan alleen een leuke uitstap met collega’s. Onze gediplomeerde instructeurs zullen samen met jullie werken op communicatie, vertrouwen en verbondenheid met een reeks kwaliteitsvolle activiteiten.

Overdag vergaderen, sporten en relaxen met het team. ’s Avonds gezellig genieten van een welverdiende BBQ met een glas in de hand en de voeten in het zand.

Uw bedrijfsevent zal een succes zijn! Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u en uw collega’s een fantastische dag beleven.

 

Meetings of Seminaries

Indien u op zoek bent naar een vlot bereikbare locatie (met gratis parking) aan de kust waar u in een ongedwongen sfeer kan samenkomen, dan bent u aan het juiste adres!

De surfclub is voorzien van een vergaderruimte ( max. 50 zitplaatsen):
Onze ruime vergaderzaal of receptieruimte kijkt uit op duinen en zee – een prachtige locatie voor uw event! Alle meeting faciliteiten zijn aanwezig en de zaalindeling en opstelling worden vooraf samen met u besproken.

 

Activiteiten

Swipe met je vinger om de volledige inhoud van de tabel te zien

GolfsurfenZeekayak
PowerkitenLongskate
ZeeraftenMountainbike
SUP (stand up paddling)Teamopdrachten op het strand

 

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van pakketten met richtprijs. Elk event is uniek, dus we werken graag op maat en volgens uw noden.

 

 • BEACH FUN
  Beleef een leuke strandervaring met hoog fun gehalte! Keuze uit 2 activiteiten Welkomdrankje + BBQ €68/pp
 • BEACH & WATER FUN
  Een combinatie van de leukste activiteiten ter land en ter zee! Keuze uit 3 activiteiten Welkomdrankje + Lunch + BBQ €100/pp
 • FULL DAY SPORTS & RELAX
  De groep heeft vrije keuze. Wij voorzien alle sporten op maat. Keuze uit 4 activiteiten Mini-ontbijt + Lunch + BBQ €120 euro/pp

Graag een dag op maat voor uw bedrijf? Aarzel niet om ons te contacteren. We sturen u onze beste prijs door, geheel vrijblijvend.

Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar:

hallo@elephantevents.be

Organiseer jouw huwelijksreceptie, communie- of lentefeest, babyborrel, verjaardagsfeest,… bij Surfing Elephant!

Met onze ervaring verzekeren we een professionele en persoonlijke aanpak op maat zodat jouw privé event een succes wordt. We werken samen met u uw evenement uit zodat deze belangrijke dag eentje wordt om nooit te vergeten!

Heb je binnenkort een privé gelegenheid? Aarzel niet om ons te contacteren. We sturen u onze beste prijs door, geheel vrijblijvend.

Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar:

hallo@elephantevents.be

Sportdagen & Zeeklassen

Surfing Elephant is gespecialiseerd in het organiseren van sportdagen en sportkampen voor scholen. We werken met gediplomeerde lesgevers en zorgen voor kwaliteitsvolle lessen. Een sportdag kan een voor- of een namiddag duren, of een hele dag. Zeeklassen met verblijf zijn ook mogelijk. Wij zorgen voor een aangepast programma op maat!

Meer informatie omtrent activiteiten en prijzen vind je via onze aparte pagina voor schoolsportdagen.

Schoolsportdagen