Scroll down

Bedrijven & groepen

You are a unique group

Vind hier meer info over:

  • Aanbod
  • Pakketten

Teambuilding

Surfing Elephant is gespecialiseerd in het organiseren van sport- en teambuildingdagen. We werken met gediplomeerde instructeurs en zorgen voor kwaliteitsvolle activiteiten. Een teambuildingdag kan een halve of een hele dag duren. Een meerdaagse met verblijf is ook mogelijk. Hiervoor werken we samen met lokale hotels en vakantiewoningen.

Hieronder vindt u enkele voorbeeldpakketten voor bedrijven. Scholen kijken best op de pagina “schoolsportdagen”. Tijdens onze teambuildings zorgen we voor een persoonlijke aanpak. De teamdag kan gecombineerd worden met een lekkere lunch en diner op onze surfclub. Overdag vergaderen, sporten en relaxen met het team. ’s Avonds gezellig genieten van een welverdiende bbq met een glas in de hand. Uw bedrijfevent zal een succes zijn. Alles kan op maat verzorgd worden zodat u met uw collega’s een fantastische dag beleven.

 

Meetings of Seminaries

Indien u op zoek bent naar een vlot bereikbare locatie (met gratis parking) aan De Kust waar u in een ongedwongen sfeer kunt samenkomen, dan bent u aan het juiste adres.

De surfclub is voorzien van een vergaderruimte:

-Zaal “Dunes” (50 zitplaatsen):
Deze ruimte kan dienen als grotere vergaderzaal, receptie of privé gelegenheid voor uw groep of bedrijf. Hier kijk je uit op duinen en zee. Een prachtige locatie voor uw event. Ook hier voorzien we de nodige stoelen en tafels. Er kan gebruik worden gemaakt van scherm en beamer. De zaalindeling en de opstelling worden vooraf samen met u besproken.

 

Activiteiten

We bieden tal van activiteiten aan. Hieronder een greep uit ons assortiment:

Swipe met je vinger om de volledige inhoud van de tabel te zien

GolfsurfenZeekayak
Powerkiten/kitesurfenLongskate
ZeeraftenMountainbike
SUP (stand up paddle)Teamopdrachten op het strand

Graag een dag op maat voor uw bedrijf? Dus aarzel niet om ons te contacteren, dan sturen we u onze beste prijs door, geheel vrijblijvend.

Vul hier het contactformulier in of stuur een mailtje naar:

hallo@elephantevents.be

0478 696 145 (Peter)

Hier vindt u enkele voorbeelden van reeds samengestelde pakketten en een richtprijs. Elk event is uniek, dus we werken graag op maat. Onze tarieven variëren volgens uw noden.

Halve dag beach fun (3u sport)

Tijdens deze activiteitencocktail blijft u op het droge. Als opwarmer is er een initiatie kiting. Na een korte introductie kunt u deze avontuurlijke vrijetijdsbesteding zelf uitproberen. Kites zijn vliegers met meerdere lijnen die daardoor makkelijker bestuurbaar zijn dan de traditionele vliegers met één lijn. Er bestaan verschillende kitetypes per windsterkte. Zo kan er al gevliegerd worden vanaf één of twee Beaufort. Daarna volgt er een partijtje beachvolley, altijd goed voor de nodige spannende én ontspannende momenten. De derde activiteit is een uitdagend teambuilding spel in verschillende groepen, waarbij de competiviteit aan bod komt! Als afsluiter suggereren wij een barbecue met zicht op zee, altijd een voltreffer!

 

Hele dag beach en water fun (4u sport)

Beleef een leuke strandervaring met hoog fun gehalte! U moet samen met uw team zoveel mogelijk punten verzamelen door middel van een reeks MEGA opdrachten in een gezonde, competitieve beach-sfeer. Wat dacht u van een groepstest met o.a. een reuze sjorbalken, het collectief opzetten van een enorme strandstoel en een strandproef met water.

Daarna duik je met de collega’s het water in voor een surfles. We voorzien al het materiaal. Op onze gemakkelijke soft-surfboards zal je in no time de eerste golfjes afrijden. Succes verzekerd! Daarna nemen we de peddels en gaan we te water in de raft. Correct peddelen en dan leuke opdrachten zoals rechtstaan en heel snel wisselen van boot. Zwemvesten en wetsuits verzekerd, de durvers vallen misschien even over boord.  ‘s Middags een heerlijke gezonde lunch en ’s avonds een welverdiende barbecue met de voeten in het zand!

 

Hele dag sport en relax (5u sport)

De groep heeft vrije keuze hoe intensief ze de dag zien. Wij voorzien alle sporten op maat. De energierijkste kunnen deelnemen aan een intiatie golfsurfen, gaan met de SUP de zee op en raften door de golven. Daarna knallen we het duinenpad op met de mountainbike.

Diegenen die het wat rustiger aandoen, kiezen voor een begeleide duinenwandeling tot aan De Haan of Blankenberge kunnen deelnemen aan een yoga-les in ons lokaal met zicht het mooie Kustlandschap. Iedereen kan relaxen in de zon en op het terras en zelfs meer, want wij voorzien een sauna op de locatie!

Tegen de avond gaat het er artistiek aan toe en leert een graffiti-artist jullie werken met de spuitbus.

We verzorgen een heel lekkere lunch (pasta of salade) en ’s avonds een BBQ op maat met de ondergaande zon.

Graag een dag op maat voor uw bedrijf? Dus aarzel niet om ons te contacteren, dan sturen we u onze beste prijs door, geheel vrijblijvend.

Vul hier het contactformulier in of stuur een mailtje naar:

hallo@elephantevents.be

0478 696 145 (Peter)