Scroll down

Golfsurf

Happiness comes in waves

Kan je golfsurfen aan de Belgische kust? Reken maar van yes!

Boek je eerste surfles of kom een surfboard huren. Lid worden kan ook, dan kan je genieten van super voordelige surfcondities! Echte waterratten kunnen aansluiten bij ons Surfteam.

Vind hier meer info over:

  • Lessen
  • Prijzen

Lessen

De lessen worden gegeven door onze enthousiaste en gediplomeerde surf coaches voor elk niveau! Golfsurflessen kunnen individueel of in groep worden geboekt. Tijdens de lessen zijn een wetsuit en surfboard inbegrepen in de prijs. De lessen dienen op voorhand te worden geboekt. Dit kan heel makkelijk via ons nieuw boekingssysteem.

boek nu je les!

geert@surfingelephant.be
0489 11 00 81

 

Privélessen 1u

Bij privélessen krijg je les enkel en alleen met de personen van jouw boeking. Deze lessen kan je inplannen op een moment naar keuze. Wil je les volgen enkel met jouw persoonlijke groep of alleen? Dan is een privéles (privé groepsles) jouw beste keuze.

 

Groepslessen 1u

Bij groepslessen krijg je les samen met andere cursisten die ook voor deze cursus kiezen. Deze lessen gaan door op vast bepaalde momenten op zaterdag en zondag 15u. Groepslessen Golfsurfen kunnen doorgaan vanaf 4 of meer inschrijvingen (max. 8). Indien er te weinig inschrijvingen zijn wordt de les geannuleerd en kan je deze opnieuw inplannen. Een groepsgolfsurfles is voor beginners.

 

Golfsurf Cursus 5u

Surfing Elephant Masterclass cursus bevat 5 lessen van 1uur. Tijdens deze les krijg je alle nodige tips en tricks om snel vordering te maken en optimaal van het Golfsurfen te genieten. We raden jou aan om slechts 1uur les per dag in te plannen.

 

GOLFSURFTEAM

Leer beter surfen

 

Ben jij een intermediate surfer en heb je de basistechnieken van het golfsurfen onder de knie? In dat geval is het Surfteam gemaakt voor jou! We begeleiden je op een leuke en creatieve manier naar een hoger niveau.

Wil je meer weten? Stuur dan even een mail naar surfteam@surfingelephant.be.

 

+Epic Surf

Wil je zoveel kunnen surfen als je kan? Met +Epic Surf kan dit. Deze formule kan je bij het lidmaatschap nemen. Voor slechts €45 bovenop het lidgeld kan je het hele seizoen gebruik maken van wetsuit en surfboard zoveel je maar wil.

Dit geldt telkens voor de periode van april tem oktober. Hiervoor gelden wel dezelfde voorwaarden als voor het verhuur. Steeds ID als waarborg afgeven en je dient je aan de afgesproken tijdslimiet te houden.

Lid worden

Swipe met je vinger om de volledige inhoud van de tabel te zien

1 uur surfles 1pers.2pers.3pers.4pers.5 tot 8 pers.
Privélessen €65 €90 €110€130€30p/p
Groepslessen €30p/p////

Swipe met je vinger om de volledige inhoud van de tabel te zien

5 uur surfles1pers.2pers.3pers. 4pers.5 tot 8pers.
Masterclass€300€400€500€570€125p/p