Scroll down

Lockers/ Ligplaatsen

Everybody remember where we parked.

 

Je kan bij ons een locker huren op jaarbasis voor al je sportmateriaal. Door middel van een acces-key zal je het hele jaar door  toegang hebben hebben tot jouw locker. Ook wanneer de club gesloten is!

Leg jouw zeilboot op het mooie strand van Wenduine. Wij beschikken over een aantal ligplaatsen ter hoogte van de surfclub. We kunnen zelfs winterstalling voorzien.

Vind hier meer info over:

  • Locker
  • Ligplaats

Ben je het beu om steeds al je sportmateriaal mee te sleuren, dan hebben we goed nieuws!

We beschikken over 3 formaten lockers om jouw kites, surfboards of SUP in de surfclub te stockeren. Deze kunnen per jaar gehuurd worden. De huurperiode loopt telkens van 1 januari tot 31 december. Laat ons snel iets weten, en reserveer reeds jouw locker!

 

Swipe met je vinger om de volledige inhoud van de tabel te zien

TypeAfmeting in cmPrijsInhoud
Twin-tip kite locker50x60X150 €170Twin-tip + 3 kites
Surf/Kite Locker50x60x300 €200Surfboard + 3 kites
Giant locker (wachtlijst)80x60x300 €250SUP/windsurf/Kite

 

reglement Lockers

De lockers kunnen met een slot dat u zelf dient te voorzien worden afgesloten.

De locker ruimte mag enkel worden betreden door leden die een locker huren. Deze ruimte zal steeds afgesloten zijn. Leden de een locker huren kunnen door middel van het persoonlijke acces key steeds in de locker ruimte.

Het materiaal in de lockers is verzekerd tegen diefstal.

Ligplaats

Je kan een plaatsje op het strand huren vlak aan de surfclub voor jouw zeilboot. We voorzien strandwielen voor een catamaran naar de waterlijn te vervoeren. Onze jeep trekt jouw zeilboot terug naar de ligplaats. Er is een waterslang voorzien om de boten af te spoelen.

Zelf dien je te zorgen dat je zeilboot ten allen tijde goed is vastgemaakt in het zand door middel van een stevig touw. Hiervoor wordt er een autoband ingegraven met een touw aan. Wij kunnen zorgen voor een autoband indien gewenst.

We voorzien een aantal zand vangers die jouw zeilboot voor een groot stuk beschermen tegen zandophoping. Je bent zelf verantwoordelijk om jouw zeilboot zandvrij te houden.

 

De club kan op geen enkel ogenblik aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade door stormweer of derden!

Winterstalling

Buiten het seizoen bestaat de mogelijkheid om een winterstalling te huren. Je zeilboot wordt dan afgedekt in een afgesloten loods gezet tijdens de winterperiode. Als je kiest voor winterstalling zorgen wij voor het transport van en naar het strand. Dit zit in de prijs.

!! Op moment van transport naar de winterloods mag de zeilkist niet meer dan 25kg wegen!!

Algemene-voorwaarden-ligplaatsen-Zeilboten.pdf

 

Swipe met je vinger om de volledige inhoud van de tabel te zien

LigplaatsWinterstalling
Catamaran€275€375
Laser€150€250

*Deze prijzen zijn inclusief btw. Ligplaatsen gelden telkens vanaf de paasvakantie tot 15 oktober.