Scroll down

School sportdagen

Good habits formed at youth make all the difference

Surfing Elephant heeft echt een uitgebreid aanbod. Onze leerlingen waren telkens erg tevreden over het enthousiasme en professionaliteit waarin de gevarieerde watersportdagen door gingen. Super coole sportdagen.Jurgen Balbaert Directeur Maerlant Atheneum Blankenberge - De Haan

Vind hier meer info over:

  • Aanbod
  • Prijzen

Surfing Elephant is gespecialiseerd in het organiseren van sportdagen en sportkampen voor scholen. We werken met gediplomeerde lesgevers en zorgen voor kwaliteitsvolle lessen. Een sportdag kan een voor- of een namiddag duren, of een hele dag. Wij zorgen voor een aangepast programma op maat.

Indien uw school interesse heeft, gelieve te mailen of te bellen.

Contact

Ons aanbod

Kies uit volgende sporten:

Golfsurfen  

SUP

Zeeraft

Teambuilding games

Beachkite

Zeekayak

Longskate

Skateboarden

Mountainbike (€2 toeslag per lln)

 

Weersomstandigheden

Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen sportactiviteiten vervangen worden door andere activiteiten. Elephant Events draagt hiervoor de mogelijke extra kosten.

Eten en drinken
Groot broodje (keuze) + drank (water of frisdrank) € 6,5 per deelnemer. De leerlingen mogen tijdens een sportdag hun eigen lunchpakket opeten aan de surfclub. Eigen dranken zijn niet toegelaten!

Zeeklassen 

U kan ook met de klas op zeeklassen komen, of met een groep of bedrijf. Wij beschikken over een originele locatie vlakbij onze surfclub. Voor meer info kan u terecht bij hallo@elephantcamps.be. Neem zeker ook een kijkje op onze website www.elephantcamps.be. Op aanvraag bezorgen we u de prijslijst.

Prijzen(incl BTW) (steeds minimum 20 deelnemers)
Deze prijzen gelden uitsluitend voor scholen.

Swipe met je vinger om de volledige inhoud van de tabel te zien

aantal uur sport prijs per deelnemer
1 uur €15
2 uur €17
3 uur €20
4 uur €22
5 uur €24
2 uur sport + 2 uur aquapark €29