Scroll down

Wingfoilen

A new sport means a new challenge

Zin om jou gedachten volledig te verzetten en een nieuwe sport aan te leren?

Ga mee met de “flow” van de golven en leer Wingfoilen bij Surfing Elephant. Wij begeleiden jou bij het aanleren van deze nieuwe en innovatieve sport.

Vind hier meer info over:

 • Lessen
 • Prijzen
 • Reglement

Vanaf 15 jaar

Wingfoilen is een nieuwe en opkomende sport aan de Noordzee.

Ons team van ervaren en gekwalificeerde instructeurs leert je veilig Wingfoilen in een lessenreeks van 3 lessen, 7 dagen op 7! Wij gebruiken dan ook het nieuwste en veiligste materiaal.

 

boek nu je les!

karel@surfingelephant.be
0489 11 00 81

 

Van beginner tot geavanceerd

Op het einde van een cursus kunnen de meeste beginners een goede waterstart uitvoeren. Wij leren je aan om na de lessen op een veilige manier en zelfstandig te kunnen verder oefenen. We bieden professionele Winglessen aan voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde.

De lessenreeksen/cursus voor beginners bestaan uit 3 x 2 uur les. Je krijgt les in een groep van 2(of max per 4) personen.  De lessenreeks is opgebouwd in verschillende stappen.

Indien je ervaring hebt met Windsurfen of het gebruik van een Hydrofoil. Neem dan even contact op met onze school. In dit geval kunnen wij een verkort leer traject aanbieden.

Lessenreeks 3x2u

 • Stap 1: Wing Initiatie
  Veiligheid, Setup van een Wing (het zeil), Begrijpen van de wind, Wing leren besturen op het strand en vervolgens op het water met een Stand Up Paddle board varen.
 • Stap 2: Foil Initiatie
  Foil introductie, Leer varen op een Foilboard, Je houd een kabel vast en leert achter onze jetski een Foil te gebruiken.
 • Stap 3: Wingfoilen
  Als laatste brengen wij beide lessen samen en leer je Wingfoilen. Een unieke en mooie ervaring.

Swipe met je vinger om de volledige inhoud van de tabel te zien

WingfoilenLedenNiet leden
Wing Initiatie€90€100
Foil Initiatie€130€150
Wingfoil cursus (3 lessen)€350€400

Wingfoil reglement

Een lid die de Wingfoilsport beoefent, dient dit expliciet te melden, dit om de extra verzekeringsbijdrage aan te rekenen. Bij het neerleggen van de Wing en Foil mogen de deze niet in de weg tussen het surf basis en het water liggen, zodat er geen risico bestaat dat een jeep of jetski deze meeneemt. Zorg dat de Wing niet weg kan waaien. Wingleash is verplicht, een Boardleash is niet verplicht. In het algemeen gelden de voorrangsregels als die voor windsurfers en kiters.